Valami bajom lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Amikor kicsi voltam, az volt a mániám, hogy amikor meghalt egy kis állat nálunk akkor eltemettük és minden egyes nap ki ástam őket, hogy megnézzem hogy néznek ki.
Volt egy kutyánk is akire raktam láncot és azzal ütöttem egy kicsit mert tetszett ahogy vonyít.
Meg voltak szomszédaink,kisebb gyerekek akikkel játszottam és mindig olyat játszottunk,hogy én voltam az egyik szülő és állandóan megveretettem a kisebbik lányt, mert tetszett ahogy sír.
Persze most már nem csinálok ilyeneket, csak eszembe jutott,hogy ez valami mentális betegség lehet,hogy én ilyeneket csináltam? Vagy más is csinált ilyesmiket?😅
okt. 26. 14:08
1/2 anonim válasza:
Agresszív kettyós gyerek voltál. Nem lehet, hogy ma is mások szenvedése vidít fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!