A pszichiátrián teszteket is szoktak kitöltetni a betegekkel? Jellemző ez a pszichoterápiás osztályokon, ahova menni fogok?
Figyelt kérdés
okt. 23. 11:31
1/4 anonim válasza:
Általában egy 500 valahány kérdéses tesztet töltetnek de azt életedben egyszer kell. Meg maximum IQ tesztet de az nem jellemző eddig csak egy betegnél láttam
2/4 anonim válasza:
Jellemző.
MMPI teszt amiről az első beszél,népszerű én is többször kitöltöttem már.
De van mindenféle, Roschard tesz pl.
3/4 anonim válasza:
Attól függ hova mész, ha pszichoterápiás osztályra, tuti, sokat is, ha sima pszichiátriára akkor meg lehet, ha még nincs dg-od, vagy súlyosabb állapotban vagy mint a dg-od.
4/4 anonim válasza:
Velem az MMPI meg a Rosarch mellett kitöltettek egy teszt-részletet, mert gyanakodtak, hogy esetleg bipoláris vagyok, viszont csak azt a részét kellett kitöltenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!