Mi a különbség a XANAX és a Medazepam között?
Figyelt kérdés
Szorongásra, félelemre melyik lenne jobb szerintetek?
Mi a különbség ?
okt. 20. 10:23
2/9 anonim válasza:
Nemtudom, szakorvos megmondja, és fel is írja, ha szükséged van rá.
3/9 anonim válasza:
Más a hatóanyag, ennek köszönhetően más ütemben alakul ki a hatása és cseng le. Szerintem az a jobb, amit a pszichiáter ajánl, ami lehet inkább egy antidepresszáns lesz vagy pszichoterápia.
4/9 A kérdező kommentje:
3
Medazepámot már szedtem, de nem tudom, hogy nem-e lenne jobb hatása a xanaxnak a szorongásra. Nyugodt vagyok, alacsony a vérnyomásom, de szorongok. A xanax is leszedál?
Az orvos scippat írt ki, de még nem merem elkezdeni, hogy nehogy felerősítse a szorongast
okt. 20. 12:12
5/9 anonim válasza:
Akkor miért nem mondtad meg ott az orvosnak, hogy ne írja fel?
6/9 anonim válasza:
A scippa sokaknak beválik, de tény, idő kell hozzá.
7/9 anonim válasza:
4: Akkor most elmondom, hogy ezt a lehető legrosszabbul csinálod. A benzóknál hozzászokás alakul ki, ami azt jelenti, hogy egyre inkább azt fogod érezni, hogy ha nem szeded, akkor szorongsz, egyre több fog kelleni, hogy ugyanazt a hatást hozza, mint az elején. Ez igaz ugyanúgy a medazepamra is meg az alprazolamra is. Az antidepresszánsok azok, amik hosszú távon is segíthetnek az állapotodon. Éppen azok a biztonságosabb gyógyszerek!
8/9 anonim válasza:
7-es...ez igaz, de senkit ne ámítsunk azzal, hogy az antidepresszánst letenni gyerekjáték. Ugyan nincs függőség, de elvonás van.
9/9 anonim válasza:
medazepam egy nagy resze atalakul diazepamma, ami a legelso benzodiazepine, viszont valamiert en is szedtem, de semmi kemenyet nem ereztem. Amerikaban "valium" neven fut, es mar 10 - 20 mg nal akkora euforiajuk van hogy beelveznek a gyatyaba. Itthon se a seduxen (jo nagy atveres arban) se a medazepam nem csinal ilyet akar meg 70mg-on sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!