Szorongás a kényszergondolatokkal köthető össze?
Figyelt kérdés
Miért kreál az agy olyan dolgokat és olyan “hülyeségeket” amit te is tudsz, hogy hülyeség de még is pörög az agyad rajta és szorongsz tőle?okt. 17. 08:14
2/13 A kérdező kommentje:
És még?
okt. 17. 11:59
3/13 anonim válasza:
Na még mindig az ocd-vel küzdesz? Beszéltünk privátban de neked hiába mondom hogy orvoshoz kell menni vele..semmi..
4/13 A kérdező kommentje:
Mit fog segiteni az orvos ? Az hogy tenyleg dili leszek? Nem hiszem el hogy nem lehet ezen segiteni.. legalabb egy pszichologus akivel dumalok de nem akarok gyogyszerezni…
okt. 17. 16:13
5/13 anonim válasza:
Figyelj akkor mit írjak? Írjam hogy várjál vele azt elmúlik. Ez nem így működik. Ez egy mentális pszhies betegség amivel együtt kell hogy élj. Gyógyszerrel és terápiával kezelhető valamennyire de ebből sosem gyógyulsz ki. Ennyi. De elég csak elmenned egy pszhiiáterhez és elmondja neked hogy az ocd nem gyógyítható. Én is ezzel küzdök tehát el kell fogadni és együtt élni vele. Így jó lesz?
6/13 A kérdező kommentje:
De ilyen hogy van hogy soha sem mulik el.. eletem vegeig gyogyszerezzek es a fiatalsagomat ezzel toltsem el?
okt. 17. 20:58
7/13 anonim válasza:
Igen ezt dobta a gép barátom! Ez van sajnos.
8/13 anonim válasza:
Én se gyógyszerezek. Megvannak a "kis" rituáléim nap mint nap.
9/13 A kérdező kommentje:
De nekem nincs kényszercselekvés csak rossz nagyon rossz gondolatok amik sokszor elő jönnek, félek , hogy nehogy gyilkos legyek, félek, hogy nehogy bántsak valakit akaratom ellenére stb stb stb
okt. 18. 00:57
10/13 anonim válasza:
Ez velejárója. A lényeg hogy tettlegesen ne bántsd a másikat. De az OCD-nél van annyi tudatosság hogy érzékelje hogy gondolati szinten beteg.
Ha vallásos vagy, vess keresztet (vagy csak képzeletben) és mondj annyit az illetőnek gondolatban hogy "Bocsáss meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!