Anafranil tapasztalatok/vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdtem szedni az anafranil nevezetű gyógyszert nagyjából 4 hete. Az orvossal azt beszéltük meg, hogy szépen lassan, fokozatosan emeljük, mivel sajnos levitte a vérnyomásom. Első 2 hétben 10, második 2 hétben 25 mg-ot szedtem eddig. OCD-re kaptam egyébként. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kellene elképzelnem ennek a hatását. Kinek vált be? Ti mennyit szedtek? Minden vélemény, és tapasztalat érdekelne. Valamennyire érzem a hatását, de eddig nem az igazi.okt. 14. 08:52
1/6 anonim válasza:
Én szedtem szorongásra, 20 mg hatott,nem voltak fizikai tüneteim, de krónikus fájdalom miatt emelni kellett volna, de székrekedést okozott. 75mg volt megcélozva. Tehát ha még bírod az emelést nem biztos hogy nem lesz neked jó.
2/6 anonim válasza:
Nem akarlak eltántorítani, de nekem borzalmas volt. Alul nem működtem borzalmas szédülés kb zombi voltam folyton álmos, nem tudtam gondolkodni, szédültem, extraszisztolé szóval kb 2 hónap után letettem. Persze hallottam már pár embert akinek bevált, de nekem traumatikus volt egyik AD se hatott így rám.
3/6 A kérdező kommentje:
Mire szedted, és hány mg-ot? Én a jelenlegi 25 mg-tól nem tapasztalok ilyen durva mellékhatásokat.
okt. 14. 16:39
4/6 anonim válasza:
#3 Az elején hasonló dózisokkal mint te, de utána 75mg sr este.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak a 75 mg-nál tapasztaltál ilyet, vagy már az elején is?
Egyébként köszönöm a válaszokat!😁
okt. 15. 19:01
6/6 anonim válasza:
Még 20 éve szedtem. Némileg jobb hangulatom volt tőle. De vizelési nehézségeim is voltak, így végül a doki inkább felírt mást helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!