Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a Stimuloton, Velaxin...

Mik a Stimuloton, Velaxin tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Stimuloton túlságosan felpörgetett, éjjel többször felébredtem nem tudtam visszaaludni, gondoltam meg várom míg beáll a szervezetben, 2 hónap múlv sem lettem jobban, sőt felerősítette a szorongásomat ezért kértem másik gyógyszert, most már 3 hete Velaxint szedek abból 1 hete lett felemelve 15omg ra az adagom: jobb mint a stimuloton, viszont vérnyomásom magasabb lett, illetve, még kicsit olyan furán hangulatváltozósan érzem magam tőle, hány hét kell mire megszokja a szervezetem?

Legnagyobb furcsaság nálam,hogy a Velaxintól nem leesett a libidóm mint mindenkinek, hanem fordítva, megnőtt a libidóm és állandoan szexen jár az eszem pedig 35 éves vagyok, másnak is volt már ilyen?

okt. 9. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én másfél évig szedtem Stimulotont, reggel vettem be. Annyi volt, hogy néha elfelejtettem bevenni, és akkor kicsit szedultem. Az alvászavarom nem rendeződött, altatót párhuzamosan szedtem.
okt. 10. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ, és a libidóra, szexualitásra ,hogy hatott nálad?
okt. 10. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem arra nem volt hatással. Bár nem volt csajom akkor, de rendszeresen vertem a farkam.
okt. 11. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!