Miért hányok és öklendezek egy nemiszerv látványa miatt? 19L
11.: Nem ijesztgetésből írom, valóban gyakori ok ez. Fel kell tárni ennek az okát, szakemberrel. Ha nem fordul szakemberhez, minden kapcsolata tönkremehet emiatt, magányra lesz ítélve. Én nő vagyok, de nagyon rosszul élném meg, ha a nemi szervem undort váltana ki a partneremből. Nekem pl. mindig tetszettek a péniszek, nem találtam bennük semmi undorítót. Egy férfi is arra vágyik, hogy a partnere vággyal viszonyuljon a nemi szervéhez.
Ha nem molesztálás, akkor valami prűd neveltetés áldozata lehet. A régimódi, a szexet bűnnek tartó szemlélet olyan, hogy a nemi szerveket csúnyának, a szexet disznólkodásnak tartotta. Emiatt bűntudat és undor alakulhat ki abban, akit így neveltek.
Miért, mi szép van egy nemi szervben meg a váladékokban? Semmi.
Igen, a reakciód eltúlzott, ezen jó lenne szakemberrel dolgozni, de maga a "nemi szerv" és folyás, spermium, etc. NEM szép.
Nem olyan, mitn egy formás segg vagy mell, ez tény.
Egy férfi is arra vágyik, hogy a partnere vággyal viszonyuljon a nemi szervéhez. - igen, mert a férfiaknak a punci látványára már feláll, egy nő nem így működik.
Én nem vággyal tekintek a vőlegényem frkára, ellenben ha megcsókol, simogat, akkor az meghozza a vágyamat máshoz is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!