Ez már identitás-zavar?
Teljesen normális. Nem szeretsz betagozódni a hagyományos érték vagy stílusvilágba, ezért mindkettőt magadnak tudod. Általában fordítva van fiatalkorban, amikor egyiket sem tudod magadénak. Lehet ez is előfordul veled,ez is teljesen normális.
Sőt még lehet zavar a nemi identitásodban is.
De ahogy előjönnek szakembernek hazudott elmebetegek, hogy például te genderfluid vagy azonnal blokkold őket mert csak lejjebb taszítanak.
Teljesen oké, hogy nem állandó a dolog, vagy beáll majd, vagy nem. Amúgy mennyi idős vagy? A szexuális orientációnak idő kell, hogy végleg kialakuljon.
Persze azt nem látom magam előtt, hogy lesz így hosszú távú kapcsolatod... Fontos, hogy ne hitegess senkit, ha úgyis tudod, hogy egy idő után nem fogsz már vonzódni hozzá.
Amúgy nem lehet, hogy biszex vagy, akinek a preferenciái néha inkább az egyik, néha a másik nem felé húznak? Nálam ez a helyzet (19/F🏳️⚧️), de nekem azért mindig bejön mindkettő, legfeljebb az egyik akkor éppen sokkal jobban.
Ja és nem kell mindent azonnal megpróbálni felcímkézni. Néha ezekben a ruhákban érzed magad komfortosan, néha meg azokban, és ez így oké. Az öltözködési stílus nem egyenlő a nemi identitással, simán lehetsz néha maszkulinabb csaj.
Hát de ez nagyon nagyon rossz helyzet... Ez másoknak is tök összezavaró. Tegyük fel, van egy lány, aki megismer, pont akkor amikor egy maszkulinabb, leszbikus időszakban vagyok, és kifejezetten vonzónak talál. Eltelik egy hét, mire újra találkozunk, de én addigra totál "beheterósodok" és úgy nézek ki, mint egy macskanő (nyilván túlzok...xdd). És akkor lőttek az egésznek, feltételezem.
De ugyanez vica versa, van egy csávó, akinek bejövök, szépnek, nőiesnek, vonzónak talál, aztán egyszercsak felnyírt hajjal, meg ingbe jövök, teljesen más kisugárzással, és akkor csak néz, hogy ez most wtf..
Kérdező! Meg szabad tudni, hány éves vagy?
Csak azért, mert ez bizonyos életkorban normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!