Nem értem miért van ez?
Figyelt kérdés
21 éves egészséges férfi vagyok, de valamiért azt éreztem mindig is, hogy nem tudok igazán azonosulni ezzel a fajta nemi identitással,nagyon sokáig már attól is szorongást éreztem ha meghallottam ezt a szót, hogy "férfi" vagy azt, hogy " te mint férfi nem viselkedhetsz így meg úgy" stb. Mára ez már egy kicsit enyhült, mert próbáltam erősen koncentrálni arra, hogy megerősítsem magamat a férfi identitásombam de valamiért még mindig azt érzem, hogy szorongok ha ki kell mondanom akár magamnak akár másnak azt például, hogy "férfi vagyok" és ez nagyon kellemetlen tud lenni.Kiváncsi vagyok, hogy létezik-e erre valamilyen terápia ami csökkenthetné bennem ezt a szorongást?okt. 1. 19:33
2/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled,de én szeretnék felnőni-független lenni és szerintem elég felelőségteljesen gondolkodom a koromhoz képest,nem igazán szoktam éretlenül viselkedni..nem hiszem,hogy ez a problémám de hát ki tudja.
okt. 1. 20:14
3/5 anonim válasza:
Attól még szoronghatsz az előtted álló feladatoktól és felelősségtől. Sőt minél komolyabb gondolkodású vagy, ez annál inkább lehetséges.
4/5 anonim válasza:
Minden ezzel “szkeptikus” (azért az idézőjel mert tudományos tényeket vitat) mostani “diskurzus” ellenére létezik nemi diszfória, és a nem megélése egy spektrum, és nagyon sok fajtája létezik ami eltér a ciszneműségtől. Olvasgass erről a témáról, és gondold végig, érintett vagy-e benne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
okt. 3. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!