Mildred kérdése:
Nyomorultúl érzem magam,holnap pszichiáterhez megyek, régi barátnőim meg jól érzik magukat,csak én szenvedek. Miért érdemlik meg ?
Figyelt kérdés
Agorafóbiám és szociális szorongásom van. Az általános iskolás barátnőim közül az egyik utazgat a másik meg babázik, nekem meg sajnos orvoshoz kell járkálni. Ezek a lányok megkeserítették az általános iskolás éveimet ,eleinte barátok voltunk de kihasználtak harmadik kerék lettem. Ők mégis többet kaptak az élettől,pedig olyan rosszak voltak hozzám,én meg gyógyszert szedekszept. 25. 20:49
1/3 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés, amire szerintem rendes válasz nincs, csak minden ember sóhajt egyet.
2/3 anonim válasza:
Nem látsz bele az életükbe. Biztos, hogy nekik is van valami kínjuk, csak te természetesen nem tudsz róla.
Ne velük foglalkozz, hanem magaddal és máris könnyebb lesz az életed.
3/3 anonim válasza:
Mert neked van lelked, nekik meg nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!