Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a haverom baja?

Mi lehet a haverom baja?

Figyelt kérdés
5 éve ismerem, néha ideges volt, de ritkàn, mostanában van olyan hogy viccelődik, jókedvű, utána hirtelen percről percre agresszívvá válik, másokat hibáztat mindenért, mindenki hülye neki. Gondolom van benne nárcisztikus vonás, de szerintem más is lehet. A gondolkodása gyermeteg, van gyereke, de nem látogatja csak 1 évben egyszer, az autói fontosabbak minden másnál, folyton dühöng, elszórja a pénzt. Fiatalkorában agresszív volt mindenkivel. Ez depresszió vagy személyiségzavar? Hogy segíthetnék rajta?

szept. 20. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Inkább személyiségzavar. Talán bipoláris. Pszichológus/pszichiáterhez kell küldeni, diagnosztizálni.
szept. 20. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
A bipoláris, az depresszió, öröklött szerotonin szint hiány, nekem is az van, a családomban is volt, az nem jár agresszióval, csak szomorú és feldobott hangulatváltással.
szept. 20. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ritkább férfiaknál, de lehet bpd is. Illetve van kifejezetten csak impulzuskontroll zavar, orvos segít eldönteni
szept. 21. 04:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne agyalj rajta, mentális zavarokon kifejezetten nem szabad. El kell küldeni orvoshoz, ő tudni fogja mi a teendő.
szept. 21. 07:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó, de nem megy orvoshoz, mert szerinte minden orvos hülye, ,, egy forintot sem érnek"......de ettől még mert ostoba, jó barátom, ezért kérdezem itt, olyantól várok tanácsot, aki hasonló cipőben járt ( ismerőse , párja) stb hasonlóan viselkedett! Én is tudom hogy pszihiáterre lenne szüksége, de ha egyszer nincs betegségbeismerése, akkor másképp kell rá hatnom.....és az a baj hogy makacs, meg kissé gyermeteg a gondolkodása néhány dologban, olyan mintha nem fejlődött volna ki a felnőtt személyisége, de ugyanakkor egy nagyon jószívű ember.
szept. 21. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs betegségbelátása, de nem veszélyes önmagára vagy a környezetére, akkor sajos semmit nem tudsz tenni. Ez ilyen biznisz. Amíg nincs kórházban, addig az ő felelőssége a saját egészsége
szept. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!