Hogy irassak altatót?

Ha számítógépet használsz, az egészségablak applikáció helyett az EESZT oldalát is használhatod közvetlenül. De mindkettőhöz kell ügyfélkapus regisztráció.
Ha nincs kiváltatlan gyógyszered, menj el egy másik pszichiáterhez, és magyarázd el neki a helyzetet, hátha megérti (mármint gondolom, pszichiáterrel íratod fel az altatót, vagy pedig ő adja a szakorvosi javaslatot és az alapján HO).

A megoldást már többen is írták, csak mivel én hasonló gyógyszer, és szintén hasonló arrogáns orvos miatt már megjártam a poklot, saját példám alapján a következőt tedd, ha nem akarsz magadnak nagyon-nagyon rosszat.
1. Mivel valószínű, hogy a magán pszichiáter szakorvosod adott ambuláns lapot, azon rajta van, hogy az adott altatót szeded, azaz ezzel az ambuláns lappal tudod igazolni, hogy szakorvos írta fel neked, nem pedig a híd alól szerezted.
2. Ezzel az ambuláns lappal menj el holnap a körzeti orvosodhoz, akinek kötelessége felírnia ezt a gyógyszert, főleg, ha elmondod, hogy miért kéred, és megmutatod neki az ambuláns lapot is. Addig ne gyere ki a rendelőből, amíg fel nem írta neked! Legfőképp azért, mert mivel már hosszú ideje szeded, ezért a fizikai függőség már kialakult nálad, és ha hirtelen abbahagyod a szedését (azaz a szervezeted nem kapja meg az általa megszokott dózist), akkor megvonási tünetek fognak jelentkezni, ami pokoli! (A gyógyszerre rákeresve te is meg tudod nézni, de inkább ne tedd, hanem holnap azonnal írasd fel a körzeti orvosoddal.)
3. Végül a magán pszichiáteredet hagyd ott a picsába, mert ezzel a hozzáállással csak árt neked, főleg úgy, hogy fizetsz is neki. Ha szükséges, akkor keress egy másik, lelkiismeretes orvost, de ezt a mostanit mindenképpen hagyd ott!
Sok sikert!
Semmilyen papírt nem kaptam tőle. Az egyetlen ami bizonyítja hogy ott voltam,az eeszt-ben lévő dolgok, h.o. viszont nem látja.
Fizikai tüneteket nem okoz az elvonás,egyedül a nem alvás van meg szerencsére.
Már beszéltem a körzetivel,be kell mennem és megnézi mit tehet, ha mást nem ír ki másik fajtát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!