Seroquel nevű antipszichotikum (kvetiapin) mennyi idő után kezd hatni?
Figyelt kérdés
Napi 150 mg-ot szedek, főleg indulatkezelési problémákra, alvási problémákra, hangulatstabilizálásra.szept. 9. 15:07
1/7 anonim válasza:
Kb egy óra, ember függő amúgy. Nekem a kórházban is egy órával alvás előtt 9kor adtak. Azóta is így szedem.
2/7 anonim válasza:
Mióta szeded? Gondolom nem 150 mg-mal kellett elkezdeni.
3/7 A kérdező kommentje:
Mennyit szedsz, mire?
szept. 9. 18:35
4/7 A kérdező kommentje:
1 hete szedem. 3 napig 50, 3 napig 100, most 150.
szept. 9. 18:38
6/7 anonim válasza:
Nehéz, mert szinte azonnal kifejti a hatását alvásproblémákra, de úgy igazán fél év múlva lehet azt mondani, hogy jó vagy nem, akkor áll be rendesen.
7/7 anonim válasza:
Mert fél év mire elmúlik a nagyon bódító hatás, és használ az indulatkezelésre, stb. Ezt még 6-oshoz.
Én egyébként kb 20 éve szedem, és volt már mindenféle adagban és elnevezéssel, sima is xr is, szerintem jó gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!