Szerintetek mi a megoldás?
Szóval megpróbálom röviden összeszedni. Nagyjából 1 hónapja volt egy elég komoly pánikrohamom. Éppen egy esküvő után ahol sikerült eléggé lerészegednem. Egy filmet néztem, amikoris hirtelen nagyon rosszul lettem. Üvöltött a mellkasom a fájdalomtól, nem kaptam levegőt, izzadtam, olyan volt mintha álmodnék. Természetesen azonnal mentőt hívtunk. A diszpécser feltett kérdéseket nekem, amiből megállapította hogy nincsen szívrohamom szóval nem is jöttek mentők. Sikerült megnyugodnom. Viszont ez az eset után gyakorlatilag kisebb-nagyobb kihagyásokkal folyamatosan rosszul vagyok. Fáj a mellkasom, remegek, sokszor szédülök. Én hülye egyből ahogy előjönnek a tünetek az internethez fordulok.Hajlamos vagyok betegségeket beképzelni. Ez arra a szintre jutott, hogy különféle betegségek tüneteit produkálom. Az egész napom egy halálfélelemből áll. Hogyha mozgok, vagy esetleg a barátaimmal vagyok és nem ezen gondolkodom akkor semmi bajom. Alkohol hatása alatt tökéletesen érzem magam, viszon másnap 10x esen kapom vissza. Mint a depressziót mint a fizikai féjdalmakat és félelmet. Most voltam 2 hetet nyaralni távol a családomtól, sajnos szenvedés volt. Folyamatosan azon járt az agyam hogy beteg vagyok, illetve a testi tünetek állandóak voltak.
Azt még hozzátenném hogy fél éve 2 műtétem volt ahol végig nézték órákon át a szívemet, illetve a vérképem is tökéletes volt.
Tanácstalan vagyok. Aki esetleg járt már ebben a cipőben, nagyon megköszönném ha adna 1-2 tanácsot!
(20 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!