Megfogom ezt szokni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a 9-dik osztályt a középiskolában (előző évben is kilencedikes voltam csak az előkészítő osztály volt) és most hogy szakmás lettem új lett az ofőm és hirtelen sok lett a változás és még jobban depressziós lettem úgy érzem hogy hirtelen mintha minden megváltozott volna és mindenki elfelejtett volna magányosnak érzem magam. Ez vajon idővel majd elmúlik?szept. 4. 16:39
1/7 anonim válasza:
Persze hogy elmúlik, új emberek új közeg, 2 hét és megszokod
2/7 A kérdező kommentje:
Már sírhatnékom van ez miatt és tényleg nagyon mélyponton vagyok...
szept. 4. 16:57
3/7 anonim válasza:
az érzelmeket nem szabad elfojtani. meg lehet tanulni kimutatni az érzéseket,márpedig érdemes.
5/7 A kérdező kommentje:
Már öngyilkos gondolataim is vannak (nem csak azért) és tényleg már nem látom értelmét az életnek folyamatosan csak rosszkedvű vagyok "szürkének" látom a világot és az embereket és a lelkem is túl érzékeny úgy érzem hogy ebből nincs kiút.
szept. 4. 17:02
6/7 anonim válasza:
Ha jól érzékelem, több problémád is van, és az iskolai közegben történt változás elmélyítette a helyzetet. Mit jelent az, hogy "hirtelen mintha minden megváltozott volna és mindenki elfelejtett volna"? Pontosan mit érzékelsz, illetve mi/ki az, ami hiányzik? Van olyan személy körülötted (szülő, rokon, ismerős, tanár, segítő szakember), akivel tudnál a problémáidról őszintén beszélni? Ez itt nem igazán jó közeg nehéz élethelyzetek, terhes érzések és gondolatok őszinte megbeszélésére..
7/7 anonim válasza:
Én 30 évesen vagyok úgy, hogy minden nap sírhatnékom van, semmi kedvem sincs dolgozni, csak benn vagyok és semmi nem érdekel. Volt már olyan munkahelyem, ahol be se mentem, mert egyszerűen nem volt kedvem felkelni és elindulni. Természetesen kirúgtak. Ennek végig a tudatában voltam de nem érdekelt már egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!