Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kellene tennem?Az egyik...

Mit kellene tennem?Az egyik orvos szava belevág a másikéba,és fordítva?

Figyelt kérdés

Szóval brutál szar helyzetben vagyok.Az egyik azt hajtogatja hogy fogyjak,mozogjak,stb.Eközben a másik telenyom gyógyszerekkel,és annyira se tudok funcionálni hogy az alap dolgaimat elvégezzem,és hízok is miatta.(pszichiáter-endokrinológus)Egy ideje nem szedem őket amúgy,de sajnos így meg még rosszabbul vagyok.Igen az igaz hogy nem 3 kgt híztam havonta "csak" 1-et 3 hónap alatt,de akkor is.

Amúgy van itt minden,súlyos depresszió,szorongás,cukorbetegség stb

szept. 4. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

" telenyom gyógyszerekkel,és annyira se tudok funcionálni hogy az alap dolgaimat elvégezzem,és hízok is miatta"

Ezt jelezned kellene az orvosnak, és ír fel mást,kisebb adagot, stb. ..vagy menj másik dokihoz.

Nekem szívgyógyszerből írtak fel olyat, hogy teljesen kiütött. A második gyógyszer is, amit írt helyette, majd dokit váltottam aki normális gyógyszert írt fel.

szept. 4. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
A cukorbetegséget kezelni kell, diétával, esetleg gyógyszerrel is. Egyébként az "egyikre" hallgatnék, és életmódváltással oldanám meg a többi problémát.
szept. 4. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként tudomány többször bizonyította, hogy a cukorbetegség is kiválthat depressziót, szorongást.

Lehetséges, hogy a pszichiáterre nem is lenne szükség, hanem normálisan kezelni kellene a cukorbetegséget és ha megfelelően kontroll alatt van tartva akkor hátha a depresszió is oldódna.

szept. 4. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Bár így lenne,viszont kb 3 év különbséggel derültek ki.És nem csak ezek vannak hanem más is.Ugyan ezt akartam hinni valamilyen autoimmun pajzsmirigy cuccra(most épp nem jut eszembe)De hamar kiderült hogy nincs közük
szept. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!