Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánik az orvosi beavatkozásoktól?

Pánik az orvosi beavatkozásoktól?

Figyelt kérdés
Eleinte csak a vérvételtől és az oltásoktól voltam rosszul, még tiniként volt, hogy az ájulásig eljutottam, de azóta már ismerem az ájulás előtti jeleket, szóval meg tudom előzni. Azóta már volt elektrofiziológiai kezelésem egy izületi probléma miatt, viszont a kezelés tűszúráshoz hasonló érzés volt és kicsit bepánikoltam. Vagy voltam szemészeten, ahol a vizsgálat előtt kaptam érzéstelenítő szemcseppet, amitől feszítő érzés volt mindkét szemgolyómban és mikor jöttem ki a rendelőből rámjött megint a rosszullét. Ez a rosszullét annyit takar, hogy légszomjam van, lever a víz, szédülök és egy ijedtség is rámjön amitől néha bekönnyezek. Volt szájsebészeti beavatkozásom is, ahol konkrétan 3x meg kellett állni, mert levert a víz és kevés volt a levegő (ráadásul az érzéstelenítőjük sem ért sokat). Jól érzem, hogy elkéne mondanom egy pszichológusnak inkább, vagy van rá valami megoldás?
szept. 3. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Jelezd a pszichológusnak, igen, ő majd segít, hogyan kezeld a pánikrohamokat.
szept. 3. 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Mond el a pszichológnak

Ez elég extrém pánik és szorongás.

Dolgozni kell rajta

szept. 3. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!