Nagyon kellemetlen ez, mit tegyek?
Melyik részével van bajod?
A felkeléssel? A levetkőzéssel? A víz érzèsével? A tiszta ruha kiválasztásával? Annak felvételével? Ha végig gondolod, akkor lehet ki lehet kerülni és akkor könnyebb lesz elérni a célod akkor is ha nem tradicionális vonalon.
Na én pont ezek miatt hagytam a francba az egészet(neked nem ajánlom!Meg senkinek)
Abból állt az életem hogy aludtam.hát ott b@ssz@ + akkor inkább leszek szarul mint kába
Én is vagyok így a zuhanyozással, fogmosással néha, én is szedek pár pszicho gyógyszert vagy egy rakat pszicho győgyszert (mihez képest)
Én azt szoktam csinálni, reggel korábban kelek, kicsit fb-ozok, megnézek mindent a gépemen, közben pár kv és magamhoz térek, de úgy h maradjon félóra a tisztálkodásra indulás előtt, és akkor már muszáj csinálni! Először fogat mosok mert valamiért az a nehezebb, aztán zuhany, öltözés és indulás. Ilyenkor este hiába lenne időm pl hajmosásra, most 6 óra múlt du., képtelen vagyok rá! De ha muszáj akkor muszáj, és ha hajmosás is kell reggel, adok magamnak fél órával többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!