Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyerekkorban fejet ért trauma...

Gyerekkorban fejet ért trauma miatt alakulhat ki betegség?

Figyelt kérdés
Mikor 7-8 éves lehettem körülbelül, iskolában az udvaron úgy lefejelt valaki mai napig nem tudom pontosan akkor mi történt, de pont gyülekező lehetett és nem is tudtam odamenni, csak arra emlékszem hogy elsötétült a kép és nem tudtam felkelni sem, úgy karolt fel 2 ember, de utána mintha nem is foglalkozott volna vele senki, így egésznap ott maradtam aztán. Később kiderült, hogy zúzodott a halánték résznél a koponyacsont. Szerintetek a későbbiekben egy ilyen esemény közrejátszhat mentális betegségek kialakulásában?
szept. 3. 09:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Me adj isten nehogy epilepszia vagy egyéb neuronális probléma lépjen fel, ha pl var képződött az agyon, ha lett seb rajta, azután.

Attól függ mennyire sérült, ha sérült az agy.

Előfordulhat hogy könnyebben alakul ki stroke azon az oldalon, mert sérültek az erek, érfal és hegesedés miatt elszűkült.

De remeljuk minden rendben!

Ne hízz el, ne igyál ne cigizz ne erőltesd meg magad sporttal

Menj el egy agyi röntgenre ha lehetőséged van es akkor kiderül hogy van mit félni vagy nincs!

szept. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!