Mi lehet ez? Néha elmegy az agyam.
Rámjön néha, hogy nem tudok koncentrálni és nen tudok odafigyelni mások szavaira. A memóriám is belassul akkor, nem tudok megjegyezni semmit, vagy csak nehezen. A semmibe bámulok és álmos vagyok, csak aludnék. Skizoid személyiségzavarral vagyok
diagnosztizálva a Nyíró Gyula OPAI-ban, de az autizmus se lett kizárva. Én azt gondolom, hogy depresszió lehet, vagy negatív tünet. De ez kb 3-4 éve tart már. Ha szedek antidepresszánst, kicsit jobb. Ha a Scippat elhagytam, mindig elkezdődött egy ilyen periódus. Egyébként napközben van, hogy jobban vagyok. Néha előjön, néha nem. Szuidid vagyok és öngyilkossági gondolataim is vannak a frusztrációm miatt, hogy nem vagyok egészséges. Zéró a jövőképem és sajnos semmi sem motivál már.
Nem akarok foteldiagnosztizalni, elore leszogezem.
Regen volt ADHD-nak 2 vagy tobb resze, attentiv es inattentive. Mara a kettot egybe olvasztottak. Az inattentive tipus az elhagyja az agyat, beszelnek hozza aztan csak az elejet kicsit kozepet, vagy ossze vissza jegyez meg mindent. En ilyen vagyok. Konyvet nem tudok olvasni emiatt. A csak aludnek nem tudom, az lehet mentalis betegseg. Esetleg az inattentiv tipushoz kotheto hogy annyi info er, hogy nem tudsz mire koncentralni mert tul sok jon es ez meg az meg ilyenek, ha tul gyorsak. Peldaul 5 emberrel kell egyutt dolgoznod. Ok egyutt osszetudjak dobni es kovetni az elmeletet a dolognak te meg azt sem tudod mi a franc van.
A masik ADHD amelyik a koztudatban van - hiperaktiv. Errol nem kell beszelnem szerintem.
Ha nem ADHD inatt. tipusu a faradtsag, es a hulye es/citalopramot amit 95% ban mindenkinek felirnak nem tudom mi a f*szert, akkor meg lehet amiatt, mert elhagyod. Es persze suicid vagy mert elhagyod, elvonas (nem megvonas) tunete. Le kene b*sznod azt a szert, keresni masik orvos akinek az IQ-ja nagyobb mint az es/citalopram, es mondjuk egy RIMA (moclobemide)re rak fel vagy venlafaxine amit szinten hasznalnak kiegeszitokent ADHD-ra. En is leb*sztam tobb gyogyszert, igen. Fos. Szar. kocsog, bunko, vertem a falat, nem aludtam igen. de 2 hetet ki kell birni es kitisztulsz annyira hogy mar alig vagy ne erezd.
Esetleg egy ritalin, venlafaxine, lamictal (lamotrigine) jol jonne igy neked megfelelo dozisokban. Ja a venlafaxine igazi hatasa nem 75mg. Azonnal kerd 225-re, akkor kezd SNDRI-kent hatni, ami az en neurologusom es pszichiaterem szerint mar jo. Es a lamictalt 400on kezd, ugyanezert ami a pszichiaterem mondott, es igaza lett. Mara 600mg-on vagyok tunetmentesen. Nagyon sokat segitett. Segit.
Foteldiagnozis vege.
Kérdésem milyen idős vagy?
Tanulsz még ?
Esetleg dolgozol ?
Ha dolgozol mi a szakmád ?
Olvass többet sőt amennyit cska birsz.
Ha rád ez az érzés napközben ne hagyd el magad menj és tedd az agyad még erősebb fordulatra.
Egyél sok gyümölcsöt közrük banánt.
Ja és sportolj erősen, gondolok itt test épités,biciglizés,box, vagy bármi erőnléti ami elterel és nem hagy le banbulni és eltompulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!