Hogy dolgozzam fel,hogy elbuktam szerencsejátékon kb 200 ezer Ft-ot az elmúlt hónapban?
Vedd úgy, mint tanuló pénz, és örülj, hogy neked elég volt 200 ezer, hogy rádöbbenj, hogy valami baj van ezzel és, hogy nem kéne csinálni, és nem több millió után döbbentél rá.
Jövőre nézve keress valami mást, ami dopamint ad.
be kell látni hogy szerencsejátékból nem lehet pénzt csinálni egyedül a kaszinó tulajdonosa nyer vele
én sokkal többet buktam kb 700 ezerft
és át gondoltam hogy tulajdonképpen ha nem tudok belőle pénzt csinálni akkor minek játszok mert ez nem szórakozás az mióta szórakozás hogy elbaszom a pénzem a lónak a nemiszervét azt!
ha ezt megérted akkor jó ha nem akkor így jártál
én betiltanám a szerencsejátékot mert több ember életét teszi tönkre mint ahányan segít meggazdagodni
5# te észlény a válaszom nem neked szólt hanem a kérdezőnek azt írtam le ami nekem segített a szerencsejáték függőségben,
ha tehetném betiltanám a cigit stb de a szerencsejáték nem az egészségre veszélyes hanem család rokonok tudod hányan játszák el a lakásukat szegényednek le stb
szerencsejáték függő voltam abba tudok tanácsot adni
az alkoholba is sok család tönkre megy de 1 nem ez volt a kérdező kérdése 2 meg nem vagyok alkoholista tehát nem tudok tanácsod adni a leszokáshoz,
egyébként se nem dohanyzom se nem kávézok életembe 2 szer ittam egy pohár pezsgőt úgy hogy pontosan tudom hogy milyen nem függőnek lenni es hogy ezt hogy lehet elkerülni,ezt úgy hívják önkontrol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!