Hogyan lehet öntudatunkra ébredni?
30 éves nő vagyok, és úgy telnek el a napok, hetek, évek felettem, hogy azt sem tudom, hogy mit keresek én ezen a világon, ki vagyok és, hogy mit csináljak. Nekem nincs életcélom, a párom mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen, de nem tudok örülni semminek, senkinek. Nagyon rossz ez az állapot, mert senki nem ért meg engem a környezetemben. Jártam már pszichológusnál és pszichiáternél is, de minden maradt a régiben, csak akkor jókat beszélgettünk. Olvastam már arról, hogy az ember nem tudatosan él. Hogyan lehet úgy élni?
Légyszi segítsetek, ha tudtok! Köszönöm.
a lepontozóktól lepontozás helyett várom a javaslatokat, arra vonatkozóan, hogy miként találhatná meg életcélját, boldogságát a kérdező, azon túl, hogy mindene megvan.
Nos???
Szia!
Teljesen meg tudom erteni a problemadat,termeszetesen en is ebben a cipöben järok:ugy erzem,hogy nem vagyok elegge motivalt,a parom mindent meg tenne ertem,de valahogy nem talalom a helyemet megse.Csak annyit tudok,hogy ez keves,ennel sokkal többröl szol ez az egesz.Valaki szerint a fellegekben elek es masok szerint lusta vagyok es nem allok ki magamert.Ugy erzem,hogy nem ert meg senki...
Olvasd el ezt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia, én azt ajánlanám, hogy találj valami hobbit, gondold végig, miben vagy tehetséges ..:)
Valami kreatív dolog esetleg, a kisfiúnak ellehetne kezdeni kötögetni, aztán néhány év múlva már saját kis kötögetős céged lesz ..:D
Vagy mondjuk rajzolás, festés, ha pedig nem ezen az irányon mozogsz, gondold végig, melyiken..:) mint ahogy az előző válaszoló is írta, segíts másokon esetleg..
de én úgy tartom, hogy az a hobbi, amit életcélként elkezdesz űzni, úgyis segítség lesz mások számára..:)
Ha például ránéznek a festményedre, és az emberek elfelejtik minden szomorúságukat a rohanó, gyötrő világban, akár csak egy pillanatig is.. már megérte megfesteni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!