Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vágyom arra hogy felkelt...

Miért vágyom arra hogy felkeltsem a férfiak figyelmét ?

Figyelt kérdés

Mindig is több fiú barátom volt mint lány , nem tudom miért de szeretem ha egy pasi kedvel engem , törődik velem és szépnek lát . Ahogy idősebb leszek egyre jobban vágyom erre és egyre többet foglalkozok a külsőmmel is hogy felkeltsem a pasik figyelmét .

Tudom hogy ez így nem oké és valami problémám lehet , de addig nem tudok ezen változtatni amég nem tudom mi ennek a valós oka .

2024. aug. 27. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem volt jó kapcsolatod apáddal.
2024. aug. 27. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Apukáddal milyen a kapcsolatod?
2024. aug. 27. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Talán az lehet, hogy férfiak figyelméből és elismeréséből nyered az önbizalmadat, ettől érzed magad elég jónak, szépnek. Ami azt jelentené, hogy valójában nincs rendben az önértékelésed.

De az is lehet, hogy gyerekként nem kaptál elég törődést (főleg apukádtól) és most ezzel próbálod "pótolni".

Ezek persze csak tippek és lehet teljesen más oka is, látatlanban csak tippelgetni tudunk. Az már jó, hogy felismerted a problémát és valóban sokat segítene, ha tudnád a kiváltó okokat. Egy jó pszichológus sokat tudna neked ebben segíteni.

2024. aug. 27. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Minden nő fel akarja kelteni a férfiak figyelmét. Ezért öltöznek csinosan, sminkelik, parfümözik magukat, fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz stb.járnak. Ösztönösen ki akarnak tűnni a tömegből, tkp. az utódok, a szaporodás érdekében történik ez. Legalábbis eredetileg a fajfenntartás miatt alakult így.
2024. aug. 27. 21:34
 5/7 Á.Zoli ***** válasza:
52%

Szerintem ezzel semmi gond...

Én is szeretem, ha kedvelnek és tetszem a nőknek...

Hülyíted is őket, vagy csak, jó a kapcsolat és mindenki tudja, hogy nem lesz több?

2024. aug. 28. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi gond.
2024. aug. 29. 00:57
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ösztönösen ki akarnak tűnni a tömegből"

Nem mindegy hogy hogyan tűnnek ki: a szépségükkel vagy a csúnyaságukkal, az ápoltságukkal vagy a hanyagságukkal.

2024. aug. 29. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!