Hogyan "készüljek" fel nyílt pszichiátriai osztályon való tartózkodásra?
Figyelt kérdés
Utoljára 2023.Februárjában voltam,semmi extra gyógyszerállítás céljából.
Ugyan ez lesz feltehetőleg
Jól tudom mi lehet bent,miket kell vinni stb.De van egy dolog amire nem tudom hogy készüljek.Ez pedig maga az ottlét,legutóbb is ott remegtem miközbe vettek fel osztályra.Az emberek miatt is érdekes,nagyon szorongok.
Az első pár nap meg kb pokoli,utánna megszokom csak először nehéz
aug. 23. 21:20
1/3 anonim válasza:
Oda nem azért kéne menni, hogy jobban legyél, nem azért, hogy előre félj tőle és majd megszokd. Én kihagynám a helyedben , ha ilyen érzéseket kelt.
2/3 anonim válasza:
1
Egy mentálisan beteg embert minden ilyen új helyzet szorongással tölt el, ez tapasztalat.
Kedves válaszoló!
Próbáld magad lenyugtatni, és emlékeztetni, hogy miért is mész oda! :)
Jobbulást! Nem vagy egyedül.
3/3 anonim válasza:
Legtöbb ember szorong az új helyzet előtt, de ha már ki kell írnia, pedig ismeri, mert volt már ott, akkor az nem biztos, hogy hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!