Elég rossz helyzet,ti mit választanátok?
2022-2023 között mély depresszióban "tengettem" életem.Nem csináltam semmit csak túléltem,iskolából kirúgtak.
A vége felé tudatosult hogy keresnem kell másik sulit mert azt muszáj megcsinálnom,így is tettem.Nem egy egyetem amúgy,csak egy érettségi.Szóval jelentkeztem,fel is vettek és nem volt úgy megterhelő mint a másik egészen 2024 Áprilisáig kb,onnantól nagyon sokat hiányoztam.És szerintem épphogy nem rúgtak ki valami csoda folytán.
De most itt van megint,viszont azóta minden sokkal rosszabb lett.Muszáj leszek választani a mentális egészségem és az iskola között...(utólag nagyon hülye voltam,mert nyár elején kellett volna kezdeni valamit ezzel)Nem fér a kettő együtt sajnos meg,hiába minimálisan kellene bejárni nekem az se megy:(
3.suliba meg teljesen szégyellném magam,miután kettőből is kitettek,lehet fel se vennének már sehova,jogosan.
De így meg végem lesz,egy szar szakmával amit nem is én választottam,érettségi nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!