Ha megittam egy sört (4,5%) lesz valami bajom ha beveszek két szem 0,25 frontint?
Figyelt kérdés
Egyszeri alkalomra lenneaug. 18. 20:14
11/15 A kérdező kommentje:
Nem vettem be végül de nagyon felszínesen alszom mostanában.
aug. 19. 09:23
12/15 anonim válasza:
A Frontin nem altató azt ugye tudod!?
13/15 anonim válasza:
Nekem ez akkor oldódik meg, ha fizikailag hajtós nap van, persze egy jó hűs vízben lebegés lehetőleg még kora este igen sokat segít az ügyön, meg kékhiányos éjszakai kijelzőprofil videózós gittrágásban álmosodáshoz. Olyankor van az, hogy négy híg lóhúgy alsópolcos lager elrak Paffal spanozni pikkpakk.
14/15 anonim válasza:
Én volt hogy ittam sört xanaxra, és olyan volt a hatása egynek mintha vagy tizet ittam volna. És menni se tudtam szédültem hánytam minden…. Ugyhogy szerintem felerősíti az alkohol hatását.
15/15 anonim válasza:
bizonyítottan felerősíti a hatását, azért szokták "alkalmazni" sajnos egyik-másik hiányában kombináltan a fogyasztók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!