Egy nárcisztikus nőnél mennyire jellemző hogy miután eldobta a partnerét miután kihasználta a következő áldozatát megpróbálja újra az exével felvenni a kapcsolatot?
Elöször is ki diagnosztizálta a nárcizmust?
Ha csak te, akkor ne írj ilyen hülyeséget, tudom, ma ez a divat-diagnózis, de ennek ellenére nem sok ember van, aki tényleg az, a többit meg értelmetlen ilyen hülye módon minösíteni.
Ez nem csak a nárcisztikus nőkre jellemző, de a férfiakra is. Ha kicsavarták az éppen aktuális partnert lelkileg és anyagilag, de nem találnak hirtelen másikat, minden szívfájdalom nélkül bepróbálkoznak az exnél, sajnos sokszor nem is sikertelenül. De mellette még fenntarthatnák több más kapcsolatot, nekik egy sosem elég.
Rengeteg áldozat számtalan alkalommal újra és újra elhiszi, hogy a nárcisztikus megváltozott, most már meg fogja becsülni, de ezt SOHA NEM FOGJA MEGTENNI.
Egy nárcisztikus mindenkit kihasznál lelkiismeret-furdalás nélkül, simán bele lehet dögleni abba, ahogy játszadozik és tönkreteszi áldozata egészségét, az egész további életét.
Nagy részük igen, visszacsábítja a korábbi exeket akár 10 év múlva is. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a fejében van egy polc, egy rangsor az exekről és amikor úgy érzi, nincs elég energia, amit szívhatna a környezetéből "végiglövi" az exeket. Hátha van közöttük annyira befolyásolható, hogy visszamegy hozzá. (persze ugyanaz lesz a vége, csak még durvábban fogja leértékelni, mint korábban)
Attól függ, hogy felveszi-e a kapcsolatot, hogy milyen hasznot látott az exben. (pl. anyagi, lakás, kocsi, státusz, hírnév, sportos test)
Nálam 1 év után bukkant fel, amikor már nem is gondoltam rá. Mentem dolgozni és nagyvárosban, pont ott, annál a megállónál, ugyanannál az ajtónál megláttam. Odaszaladtam egy másik ajtóhoz és felszálltam ott. Azt érdemes tudni, hogy ez soha nem véletlen. Tudják, hogy kb. mennyi idő az exnek elfelejteni őket és pont akkor fog felbukkanni. Azért, mert kiismerte brutálisan a kognitív empátia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!