Miért vagyok évek óta ilyen balszerencsés?
Itt van a szakítos sztori linkje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Illetve, persze tudom, hogy másnak ennyi sincs, ezt is értékelem, nem akarok elkényeztetett csajnak tűnni, de egyszerűen, ami van is, olyan áron, hogy nem élvezem az életemet, mert mindenhol valami olyanba botlok, ami csak lejebb visz, de lehet, ilyen az élet, és mégcsak nehezebb lesz majd.
Talán a probléma gyökerét kellene megoldani.
Azért a havi 150 nem kevés... Ebből mit kell neked állnod?
Mitől 15ezer a telód havonta? Az baromi sok.
Mi a helyzet a REZSI-vel? víz, gáz, áram, tv/net, egyéb ktg?
Milyen gyógyszer kell, mert azért az nem piskóta árban.
De persze a probléma gyökerét még mindig kezelni kellene.
Nem tudom eldönteni a nemedet, mert mind a 2 nemre utaló dolgokat írtál.
Lány vagyok.
Hát a telefonszámla a nettel együtt van, így szokott lenni 28-30 ezer között, pedig a legolcsóbb havi verziót választottuk a telekomnál.
Gyógyszerre azt értem, ha nyilván van valamilyen megfázás, betegség, akkor ugye több kell, de általában fájdalomcsillapító, ami ugye alap, 2 db vitamin pezsgőtabletta, meg 3 havonta fogamzásgátló. Ezek közül ugye az utsó a drága, az 9 ezer Ft, de mivel 3havonta kell, nem vészes, a többi nem sok. A rezsit a szülőm fizeti, tehát konkrétan az itt lakhatásért nem kell fizetnem, ami sokat jelent, hanem félrerakosgatok, illetve az alap dolgokra költök.
semmi orbotális szerencsétlenség nincs a képben
az h van hol laknod es a szamlak fizetve vannak hatalmas előny a mai világban bárhol
csak kicsit össze kell szedned az életed es kész
amilrt ugye teszel hiszen munkat keresel sulit is probálsz összehozni és a többi
ha kiheverted az exedet utána már kereshetsz egy masikat, kivsit körultekintöen válogatsz hiszen van miböl es ha mehvan a jo akkor már csak élvezed, ha hozzád költözne egyutt felujjithatnatok a házat is es már az se okozna ptoblemat hiszen ö ingyen lakna ott önköltségen beszálna a felujjizásba még ugy is sokkal sokkal jobban járna mint albival
de kicsit elkanyarodtam
lényeg a lényeg masszivan állsz, lehetpsegek tárháza nyitott es lefelé csak akkor mehetsz innen ha elhagyod magad, smit ha nem hagysz no para
a suly problemára meg elöször is menj orvoshoz h nincs-e testi oka, ha nincs akkor kaloria számolás és sport minden mennyiségben ez utobbi majd boldoggá is tesz mert olyan hormonokat fog felszabaditani benne ha meg látod a haladást pláne
nincs miért aggodnod ne gondold tul a dolgokat, nem rossz ez es simán lehet 100x jobb is ha akatod és teszel érte
mindent bele buborék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!