Hogy lehet bírni ezt a nem alvást? 6 hónapos növekedési ugrás
Figyelt kérdés
Most 6hónapos a gyermekem
Nappal is, de ejszaka főleg ordit már este kezdi, amikor tenném le. Óràkig bírja, pedig kap enni, ölelgetem,simogatom,szeretgetem de egész éjjel nem megy. Belefáradtam és ez van napok óta
Valakinek valami bevált módszer? Tudom, érik az idegrendszer meg minden de ezt a keserves sírást minden este nem bírom :(
#baba #Növekedési ugras
2024. aug. 16. 12:19
1/1 anonim válasza:
A gyereked ki van merülve totál, és túl van pörögve.+ Én a helyedben megnézetném a fülét, mert az egy dolog, hogy a fogzáskor a fül felé sugárzódik a fájdalom, viszont az nem ennyi nap mint ami nálatok van, ez már túl sok ahhoz, hogy csak fáradságra és fogzásra lehessen fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!