Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vettem egy darab Valeriana...

Vettem egy darab Valeriana Night tablettát 1,5 órája. Vehetek be rá egy 0,25ös Frontint?

Figyelt kérdés

Baromira ideges vagyok egy orvosi időpontom miatt és teljesen belelovalltam magam az éjjel is hogy nekem nem fog sikerülni. Nyilván alig aludtam..

Mentségemre szóljon 1 hete volt egy traumatikus kórházi kalandom és azóta is beteg vagyok.. tehát félek persze hogy hogy jutok egyáltalán oda, nem ájulok e el közben, mi van ha hányni fogok stb.

A Frontin dobozán az van, hogy más nyugtató tartalmú dologgal ne vegye be az ember. Volt aki ilyen homeopátiás cucc mellett vett be mégis? Úgy érzem a Valeriana nem használ (abból is a Night az erősebb) és a sírás kerülget, hogy el kell menjek az időpontra.

Üdvözlettel: egy pánikbeteg agorafóbiás

aug. 13. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan, semmi bajod nem lesz.
aug. 13. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
47%
Például egy idős, vagy legyengült embernek lehet ennyitől baja, de ez alapvetően nem veszélyes. Ha bevennél 3at 3at ezekből egyszerre, még akkor is max aludnál tőle. Ha megpróbálnál ébren maradni, abból lehetnének bajok, mert szédülnél, eleshetnél.
aug. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!