Hol és hogyan keressek okot maradásra?
Nem aktuális még,de fel szeretnék készülni mindenre.
Egyszer már megpróbáltam,és mint lehet látni nem sikerült.Lemondtam mindenről,az általam szeretett emberekről,a kutyusomról,a barátaimról,családról.
Hogy is mondjam..nem számított, csak el akartam menni örökre.
Jártam pszichológusokhoz,pszichiáterekhez is de nem sokat ér igazából.Több pszichológus is elküldött hogy nem tud mit kezdeni tovább velem.A pszichiáterek meg csak gyógyszereznének,illetve bezárnának.
De nekem végleges megoldás kell.Nincs munkám,párom,gyerekem,célom.Semmim sincs,a céljaim megsemmisültek amint beütött ez az egész.Egy emberre meg nem lehet ekkora nyomást helyezni,hogy miatta éljek csak
Az sem épp egy egészséges emberre/kapcsolatra vall.
Mérgező lenne.
A "meghalnék érted" és a "csak érted élek" nagyon veszélyes és káros ha komolyan gondolják.
Először is a helyes válaszadáshoz tényleg kicsit konkrétabban kéne fogalmaznod, ahogy már előttem is írta vki, hogy milyen céljaid mentek kukába?
Talán új célok kellenének, nem gondolod?
Ezt persze csak úgy érheted el, ha előbb megérted, hogy miért nem sikerültek az eddigi céljaid.
Talán egy coach jobban segítene neked a céljaid elérésében, hiszen ezzel foglalkoznak a coachok.
A pszichológusról meg annyit, hogy annyi féle és fajta pszichológiai iskolai, azaz irányzat létezik, hogy talán akihez jártál, esetleg nem a neked megfelelő volt, pláne, ha elkülödött.
Mindezeken kívül pedig a rugalmasság feltétele a boldog élethez, ami alkalmazkodókészséget jelent, vagyis ha vmi nem jött be, keress mást!
Amúgy milyen maradásról szól egyáltalán a kérdésed? Az otthonodban, a városodban vagy falvadban, az országban, az élők között vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!