Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erre mennyi esély van?

Erre mennyi esély van?

Figyelt kérdés
Nagyon félek attól, hogy egyszer az utcán találkozom egy tigrissel, és megtámad. Ha megyek haza, főleg este, van, hogy hátra is nézek, hogy oson-e mögöttem tigris.

aug. 8. 16:45
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
XDDD
aug. 8. 16:47
 2/16 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Pedig elég nagy rá az esély. Szerintem jobb, ha ki sem mész egyedül az utcára semmiképp. De én a helyedben az oroszlánoktól jobban tartanék, azokból több van magyarországon.
aug. 8. 16:54
 3/16 anonim válasza:
100%
Nem beszélve a komodói varánuszokról #3
aug. 8. 17:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy kacsa les rád titokban ami meg akar ölni
aug. 8. 17:02
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
0,000000000000000001%
aug. 8. 17:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély. Igaz ez oroszlán, de Rómában megtörtént. Az más kérdés, hogy mi kell ahhoz, hogy meg is támadjon. Meghuzogatni a bajszát (úgy se mered mert nyáriszünet van)

[link]

aug. 8. 17:23
 7/16 anonim válasza:
100%
Átérzem, ugyanígy vagyok a medvékkel.
aug. 8. 17:29
 8/16 A kérdező kommentje:

Jelentsd nyugodtan, én halál komolyan tartok ettől. Oké, tehettem volna a mentális egészség rovatba. Mennyi esély van rá, ez valid kérdés, mert pl lehet valahol háziállatként, és kiszökött.

Amúgy a rasszista választ is jelentetted?

aug. 8. 17:29
 9/16 A kérdező kommentje:

7-nek írtam az előzőt.

8: köszönöm a rendes választ

aug. 8. 17:30
 10/16 anonim válasza:
100%

7-es válaszoló, nem biztos, hogy ez egy troll poszt. Nekem is vannak hasonló félelmeim, és köszönöm szépen a kérdést mielőtt feltennéd, felnőtt ember vagyok és nincs semmi problémám. Volt egy idő amikor túl sok olyan videót sodort elém az internet amin majmok téptek szét embereket(:

Nagyon sokáig féltem az utcán, akár nevetséges akár nem.

aug. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!