Miért vagyok ilyen? Érzelmi hullámvasút a párkapcsolatban
Mint egy hullámvasút úgy jönnek az érzelmi kitörések.Párkapcsolatomban bizalmatlan vagyok azt hiszem hogy bárkiért elhagyna, aki tetszik neki. Ismerem az ízlését, úgy gondolom, ha olyan személy jelen van a párom őt választaná. Vádaskodom indokolatlanul. Szeretek és gyűlölök egyszerre. Magamat alábecsülöm, és úgy gondolom, senki más sem becsül meg. Semmi jót nem érdemlek, pedig szeretnék. Irreális elvárásaim vannak, miszerint a párom ne nézzen más nőket/ más nőkre. Emellett szeretném, hogy normális családi életet tudjunk élni. Önsértő gondolataim vannak. Valós problémáink nincsenek, bizalmatlanságom más nők nézegetéséből alakult ki az interneten.egyébként sem volt nagy önbizalmam, de azóta semmi.
A mai világ ertekrendjétől egyenesen undorodom, maskor közéjük akarok tartozni, hogy megfeleljek.
Ő a legfontosabb az életemben, mégsem tudok nyugodt környezetet és szeretetteljes otthont biztosítani. Fel éve tart ez a helyzet. Van ebbol kiút? Mindkettőnknek elege van, a pici babánkat féltem ettől a helyzettől. Senkihez nincs kedvem és semmihez. Nem akarok programokat csinálni, emberek között lenni,itthon lenni is unalmas.Mi lehet ez az egész?
Fel eve tart, elotte ebbol semmi nem volt?
Fel eve tart es pici baba van ,- netan a szules boritott meg?
Borderlineosokra jellemzok amiket irsz. Nem diagnosztizallak, de esetleg olvass utana. Bar az mindig is jelen lett volna, legfejjebb enyhebben.
Nagyon gyorsan fordulj pszichiáterhez!
Szerintem ezt egyetlen párkapcsolat sem bírja ki.
8-ás mire gondolsz
Hogy történt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!