Faxiprol ugyan olyan mint az olwexya?
Figyelt kérdés
Sajnos hiánycikk nálunk az olwexya majd szeptemberben lesz csak és addig nem fogok kitartani a gyógyszeremmel. Azt mondták a gyógyszertárban,hogy csak helyettesítő gyógyszert tudnak adni Faxiprolt ami állítólag ugyan olyan mint az olwexya csak tabletta formában. Valaki ismeri ezt a gyógyszert?aug. 6. 19:17
1/9 anonim válasza:
Ugyanaz a hatóanyag igen, azért néhány százalék külöbség megengedett az eltérésben, hiába ugyanabból a hatóanyagból ugyanaz a mennnyiség. De ha nincsen éppen ami teddig szedtél, akkor nincsen választásod
2/9 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele.
Én ismerem, teljesen jó.
3/9 A kérdező kommentje:
2 es te azt szeded? Csak az a kérdés hogy ugyan olyan e mint az olwexya.Meg,hogy lehet e hízni tőle.
aug. 6. 21:23
5/9 anonim válasza:
Ember, ugyanaz a hatoanyaga csak más a gyartója. Ha nem hiztál olwexyatol akkor ettől sem fogsz, vagy bármelyik másik venlafaxin hatoanyagú gyógyszertől.
7/9 A kérdező kommentje:
De sajnos híztam az olwexyától 15 kg ot :( gondolom akkor ettől is fogok.
aug. 7. 08:22
9/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy engem mindegyik antidepresszáns hízlalt eddig :(
aug. 7. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!