Miért nem hat egyformán az antideprenszans?
Egyik nap felvagyok pörögve érdekel minden, beszédes vagyok (és ez a gyógyszertől van) másik map meg nem érdekel semmi, csak nezek mAgam elé, nem szolok semmihez hozzá, nincs kedvem sehova menni
Dulsevia nevű gyogyszert szedek napi 120mg ot illetve xanaxot is szedek napi 2 mg ot
Légyszi ne irjátok hogy a gyógyszerek szarok, meg hogy ne szedjek ilyeneket
Tudom mi jó nekem
broder. az utolso mondat meg a fokerdes ambivalens, de nezzuk.
Miota szeded?
Milyen mennyiseggel kezdted (ha ez az elso mennyiseg? bar ketlem mert ez eleg nagy)?
A xanax is jo kiegeszito antidepresszanskent, aki nem hiszi nezzen utana de eloszor pontozzon le, en mas helyett nem teszem meg a munkat.
Az elso jokat mondott kb mindenben. Lehetne kiegesziteni, de felesleges mert a lenyegre tort. Azonban valoban tenyleg nem kene mindig ragaszkodni egy dologhoz. Csak fingozva ajanlom a venlafaxine-t, azert mert ugyanaz, mint a dulsevia (duloxetine, amit te szedsz), csak egy testvere viszont egy kis pluszt is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!