Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem hat egyformán az...

Miért nem hat egyformán az antideprenszans?

Figyelt kérdés

Egyik nap felvagyok pörögve érdekel minden, beszédes vagyok (és ez a gyógyszertől van) másik map meg nem érdekel semmi, csak nezek mAgam elé, nem szolok semmihez hozzá, nincs kedvem sehova menni

Dulsevia nevű gyogyszert szedek napi 120mg ot illetve xanaxot is szedek napi 2 mg ot

Légyszi ne irjátok hogy a gyógyszerek szarok, meg hogy ne szedjek ilyeneket

Tudom mi jó nekem

aug. 4. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Az antidepresszánsok hatása egyénenként eltérő lehet, mivel az egyéni biokémiai és genetikai különbségek, a gyógyszer metabolizmusa és a mellékhatások mind befolyásolják a kezelési választ. A hangulatváltozások és a gyógyszerek hatékonyságának ingadozása gyakori jelenség lehet, ami további orvosi felülvizsgálatot és esetleg dózismódosítást igényelhet, illetve picit gondolkozz el jobban hogy mi jó neked.
aug. 5. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:

broder. az utolso mondat meg a fokerdes ambivalens, de nezzuk.

Miota szeded?

Milyen mennyiseggel kezdted (ha ez az elso mennyiseg? bar ketlem mert ez eleg nagy)?

A xanax is jo kiegeszito antidepresszanskent, aki nem hiszi nezzen utana de eloszor pontozzon le, en mas helyett nem teszem meg a munkat.

Az elso jokat mondott kb mindenben. Lehetne kiegesziteni, de felesleges mert a lenyegre tort. Azonban valoban tenyleg nem kene mindig ragaszkodni egy dologhoz. Csak fingozva ajanlom a venlafaxine-t, azert mert ugyanaz, mint a dulsevia (duloxetine, amit te szedsz), csak egy testvere viszont egy kis pluszt is tud.

aug. 5. 08:10
 3/4 A kérdező kommentje:
60 mg al kezdtem és 1 hete szedek 120 at
aug. 5. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Tobb mint 2 honapja szedem
aug. 5. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!