Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ilyen dolgokról...

Normális ilyen dolgokról álmodozni?Miért álmodoztam ilyenekről?Veletek volt olyan h keptelenek voltatok almodozni vlmi miatt ha igen miert?

Figyelt kérdés
Szóval régebben olyan dolgokról álmodoztam,hogy szomorú vagyok azt megvigasztalnak meg bántom magam meg volt olyan is mikor ,hogy öngyilkos leszek és a kórhazba visznek.De többször volt ez a megvigasztalos dolog meg ilyenek.Aztan volt 1 ember az eletembe aki nagyon fontos volt vele almodoztam akkor nem csak az ilyeb megvigasztalasokrol hanem pl megcsokolni vagy megolelni meg ilyen dolgok amik meg normalisak is.De amiota ezzel az emberrel tonkre ment minden azota nem tudok es keptelen vagyok barmirol almodozni ennek mar lassan 1 honapja.Illetve meg suli idoben ez elegge menekules volt ez az almodozas mert volt h oran is ilyeneken almodoztam meg delutan meg lefekves elott is.

aug. 4. 07:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!