Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire szörnyen?

Figyelt kérdés

Meguntam mindent amiket eddig szerettem,megutáltattam magam mindenkivel,mindenkivel összevesztem aki számított.És már azt is leszarom hogy egyedül vagyok.

Reggelente is erőltetnem kell hogy legalább öltözzek át.Nem érdekel hogy nézek ki,vagy mások hogy látnak.

Pszichiáter nem segít,csak nyomassa a kábító gyógyszereket amiktől azt se tudnám ki vagyok és melyik világon!pszichológusom meg nemrég "rúgott ki" azzal hogy ő nem tud többet segíteni nekem.Környezet se túl támogató,barátaim nem nagyon vannak

júl. 31. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

vegyél erőt magadon, es segíts magadon

teljesen változtasd meg az életedet minden téren és kezd ujra a dolgokat, es amiket tudsz dolgok h eosszak benne azokon változtass

de amúgy ha orvos nem tud segiteni, mi gyk professzorok mit tehetnénk? hiaba akarnánk segiteni mi ehhez kevesek vagyunk

júl. 31. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
10%

Csak a Jóisten tud rajtad segíteni már. Tudom, nem tetszik a válaszom, de Ő a megoldás. Keress fel egy gyülekezetet, (de semmiképp ne a Jehova tanúit) és meghallgatásra, végül megoldásra lelsz. Sok sikert!

UI. Egyet érts meg! Nincs más opció! Szóval mihamarabb cselekedj a fentiek szerint.

júl. 31. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Mondtad az orvosnak, hogy túlságosan lenyom a gyógyszer? Át lehet cserélni másra. Aztán kell egy másik pszichológust keríteni. Listázd végig, ki az, akire most számíthatsz. Azokhoz kapcsolódj, de ne lehúzóan, hanem normális hétköznapian. Munkahelyed van?
júl. 31. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Az antidepresszánsok nem azonnal hatnak, sőt, lehet, hogy cserélni is kell. A pszichológus és a pszichiáter egyszerre kell segítsen, de ha nem adod fel, jobban leszel. Higgy nekem, tudom miről beszélek.
aug. 1. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha te fütyülsz mindenre, más is fütyül rád...Ha megteszed a kezdő lépést, azaz segítesz magadon, és felállsz, Isten is megsegít. A világ legjobb pszichiátere, pszichológusa sem tud segíteni, ha te nem akarsz változást...Szedd össze magad, lépj ki a fényre, és járj! Ja de előtte fürödj meg, öltözz fel és sétálj egyet! Ez parancs! :D Kitartást!
aug. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!