Mit csináljak hogy ne legyek ennyire szörnyen?
Meguntam mindent amiket eddig szerettem,megutáltattam magam mindenkivel,mindenkivel összevesztem aki számított.És már azt is leszarom hogy egyedül vagyok.
Reggelente is erőltetnem kell hogy legalább öltözzek át.Nem érdekel hogy nézek ki,vagy mások hogy látnak.
Pszichiáter nem segít,csak nyomassa a kábító gyógyszereket amiktől azt se tudnám ki vagyok és melyik világon!pszichológusom meg nemrég "rúgott ki" azzal hogy ő nem tud többet segíteni nekem.Környezet se túl támogató,barátaim nem nagyon vannak

vegyél erőt magadon, es segíts magadon
teljesen változtasd meg az életedet minden téren és kezd ujra a dolgokat, es amiket tudsz dolgok h eosszak benne azokon változtass
de amúgy ha orvos nem tud segiteni, mi gyk professzorok mit tehetnénk? hiaba akarnánk segiteni mi ehhez kevesek vagyunk

Csak a Jóisten tud rajtad segíteni már. Tudom, nem tetszik a válaszom, de Ő a megoldás. Keress fel egy gyülekezetet, (de semmiképp ne a Jehova tanúit) és meghallgatásra, végül megoldásra lelsz. Sok sikert!
UI. Egyet érts meg! Nincs más opció! Szóval mihamarabb cselekedj a fentiek szerint.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!