Mostanság rengeteget kokainozok, elvonóra kéne mennem?
Figyelt kérdés
Heti többször előfordul, ráadásul a kokain mellett a ketamin is pörög elég rendesen, úgy érzem kezd rajtam elhatalmasodni. Mi a teendő?júl. 28. 16:30
4/14 anonim válasza:
Sürgősen állj le vele,ha nem megy,akkor szakember! Nagyon le fogsz épülni mentálisan,ha nem hagyod abba!
5/14 anonim válasza:
Honnan van ennyi pénzed???
Te is tudod jól, hogy szakember segítségére van szükséged! Különben olyan utat választasz, ahonnan már nem lesz visszaút!
6/14 anonim válasza:
Ha egyedül nem tudsz leállni vele, akkor igen
7/14 anonim válasza:
#5 Ez kicsit buta kérdés. Lehet, hogy saját ingatlanban lakik, és eleget keres ahhoz, hogy elkölthessen havi 100-200 ezret drogra.
8/14 A kérdező kommentje:
#7 pontosan, a pénzzel sosem volt probléma, sokkal inkább a függőségem okoz gondot. Az általad leírt összegnél sajnos jóval többet költök drogokra.
aug. 2. 02:27
9/14 anonim válasza:
Engem zavarna, ha egy szer irányítanà az életem. Elég határozott vagyok , masokhoz sem szeretek igazodni, nem vmi hlye porhoz. Keress szakembert.
10/14 anonim válasza:
Azonnal állj le, az a teendő.
Nekem amfetaminnal volt 5-6 éves “karrierem”, amit nem partyzáshoz, hanem munkához használtam, de így is majdnem kisiklott az életem. Önerőből álltam le, de utána 1-2 évig csak kerestem magam, mire hozzászoktam a józan élethez.
Ez a koksznál még intenzívebb lesz, úgyhogy mielőbb fordulj szakemberhez, különben lelkileg teljesen elsivárosodsz idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!