Az, hogy túlstimulálódok az autizmusra utal vagy inkább introverzióra?
Tehát tegyük fel vezetés közben az utasok többször beszélnek hozzám amire figyelnem kell, de ugyanakkor az útra is figyelnek kell, meg a váltásra, fékezésre, lámpákra, gyalogosokra, sávváltásra, többi autóra stb. Ilyenkor nagyon hamar túlterhelődök is ideges, stresszes leszek, kifáradok, elkezd fájni a fejem és érezni kezdem, hogy erősen ver a szívem.
Vagy amikor irodában dolgozom és egymás után több más személy jön be és kezd el mondani valamit, mind eltérő beszédstílussal, gondolkodásmóddal, személyiséggel. Ilyenkor túlstimulálódom és kimerülök, kellemetlen a szituáció nagyon.
Ennyi alapján ez autizmus vagy inkább introverzió?
Én szerintem inkább introverzió.
De ha ennyire bizonytalan vagy a személyiségeddel,tulajdonságaiddal szemben akkor menj el egy hozzá értő szakemberhez ,aki autizmusra specializálódott vagy legalább is megtudja mondani ,hogy az vagy e vagy nem.
Egyébbként az autizmus nem egy tüneten múlik.
Hanem tünetek,tulajdonságok összeségén.
Az összképet figyeld egy konkrét dolgot.
Én ezt tudom tanácsolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!