Olyan házba költöznétek ahol meghaltak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 09:29
1/10 anonim 

válasza:

Olyan ház nem nagyon van, ahol senki nem halt meg.
2/10 anonim 

válasza:

Nem szempont. Új építésűre úgysem telik. Marad a sátor, a lakókocsi, a konténerház vagy az, aminek már története van.
3/10 anonim 

válasza:

Egyszer, felújítás után biztosan. Nem volt kedvem beköltözni a lakásba, ahol az apám meghalt. Nem is volt túl jó helyen, ahhoz képest, ahol élek, így inkább el lett adva.
4/10 anonim 

válasza:

Minden házban meghaltak már kb, hacsak nem újépítésű.
5/10 anonim 

válasza:

Bár nálunk pl az újépítésűben akasztotta fel magát félévvel az átadás után a felső szomszéd...
Szóval még ez sem garancia semmire :D
6/10 anonim 

válasza:

Persze.
(mikor papám meghalt alig 4 méterre aludtam tőle pl)
#5 felénk is van ilyesmi, még be sem volt fejezve a ház, de a tulajdonos ott akasztotta fel magát 😩
7/10 anonim 

válasza:

Kicsit írtósznék minden bizonnyal, de nagyon sok házban meghaltak már ha azt vesszük. Egy nagy háztömben is biztosan akad több lakás amelyben haltak már meg, és az egy háznak számít, hiába sok kis lakásból áll. Bármennyire is gondoljuk vagy hisszük, a holtak nem térnek vissza, és nem tudnak ártani, sőt semmit sem tudnak. Minden a mi agyunk szüleménye. Gondold el mi lenne a halottasházban dolgozókkal, vagy a korboncnokokkal és még sorolhatnám.
8/10 anonim 

válasza:

Áá én nem. Biztos hogy nem. Nagyon érzékeny vagyok, még akkor is sírtam pár napig, mikor a Tescoban volt egy halott ember mellettunk, szívrohamot kapott. De lehet azért vagyok ilyen nyuszi mert lány vagyok 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!