Idegesség, remegés, félelem, beteg lennék?
Ez mind azért van ,mert komolyan veszed az életett.
Az életett ne ved komolyan ,mert úgy sem éled túl! :)
A félelem az jó én szerintem.Mert akkor oda figyelsz a dolgokra illetve nem teszed kockára a saját ill mások életétt ez akár vezetésnél még előnyös is lehet akár ,ha a félelmeidet megtanulod kezelni,irányítani.
Ha tenni akarsz magadért valamit akkor tedd ezt nekem ez bevált.
0;Hallgas relax zenéket 24órában még alvás közben is
1;Meditálj mindennap(Kezd 10percel és növeld fokozatosan akár 1órára és annál tovább is ,ha van kedved hozzá).Akár egy adott időpontban akár spontán mód(Szóval akkor amikor jól esik neked).
2;Csinálj légzőgyakorlatokat
3;Nézz laza filmeket vidám,poénos filmeket.
4;Tartózkodj a komoly dolgoktól ,mint háborús,gyilkos doku filmek, ill egyébb negatív filmektől,média tartalmaktól.Főleg azoktól amikben van halál,sérülés,baleset stb.(A híradót ki is iktadhatod az életedből.Én ezt megtettem és nagyon jól érzem magamat :) )
5;Relax zenék mellett hallgas vidám,jó érzéseket keltő zenéket.
6;Gyakorold a pozitív gondolkodást
7;Legyél sokat a természetben napsütéses időben.Mert az termeli az endorfin hormonjaidat.Én ezt úgy szoktam csinálni ,hogy kiülök egy padra ott bekapcsolom a kedvenc nyári zenéimet ,amit csak nyáron szoktam hallgatni és a természetben kint ücsörögve hallgatom őket.
8;Ha van kedved sportolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!