Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik pontosan a pszichi...

Mi történik pontosan a pszichiáternél és a pszichiátriai 4 hetes programja alatt?

Figyelt kérdés

Holnap van első beszélgetésre időpontom SOTE-ra.

Borderline vagyok, pánikrohamokkal és 0 étvágyam van, ami miatt 39kg vagyok 173 centihez.

Félek mi történik egy ilyen helyen.

Jártam már kerületi pszichiáternél,de az ottani tapasztalatom szörnyű és rettegek.

júl. 3. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
A SOTE bentlakos sematerapiajarol van szo? Mert az jo allitolag a bordereseknek. Ne parazz, a leirasod alapjan nincs mit vesztened. Meg aztan ez nem zart osztaly, sot szerintem nem is pszichiatria, hanem pszichoterapia - ha nem jon be,max otthagyod. De javaslom, tarts ki. Jobbulast.
júl. 3. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Tavaly voltam a 4 hetes sématerápián. Volt bent sokféle ember, depressziós, borderline-os, evészavaros, pánikbeteg stb. A legtöbbünknek nagyon hasznos volt. A házirendet elég következetesen betartatják, de egyáltalán nem szigorú, tök evidens dolgok vannak benne. Nagyon odafigyelt ránk a személyzet, ha valami nem komfortos, azt van lehetőség egyénileg a saját terapeutáddal illetve a csoporttal közösen is megbeszélni. És ha valami miatt nem szeretnéd folytatni, bármikor abba lehet hagyni és ki lehet költözni, nincs semmi következménye, egy évvel később ugyanúgy jelentkezhetsz és megpróbálhatod megint.
aug. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!