4 hónapja szedem az Escitilt és nem múlnak az öngyilkos gondolatok, hagyjam abba?
Arra gondoltam,elég volt. Február 28 óta szedem. Szerintem semmi jó hatása nincs,a mellékhatásaitól szenvedek...
A pszichiáternek hiába mondom (sztk).
Szerintetek? Sokkal rosszabb lenne,ha letenném? Persze az első pár hét nyomora után.
Így is ki akarom nyírni magam, akkor miért szedem??
A diagnózis súlyos depresszió amúgy.
Persze hogy nem mulik el, mert mindenkinek azt a budos fos szart irja fel minden pszichiater, pedig ott van egy csomo.
triciklikus,
tetraciklikus,
opioid,
pregabalin,
MAOI,
SNRI,
SNDRI,
SSRE
Bizonyos antiepileptikumok (Rivotril, Lamotrigine) gyogyszerek
ha oda fajul akkor esketamine
esetleg benzodiazepinekkel kiegeszitve.
Az utolso tudom a satan kb mindenkinek, de en azt szedem 3 félét es ez jott be nekem. En vagyok satan fia.
Es ezekbol tobb fajta van. Nem ertem miert mindenkinek escitalopramot vagy citalopramot irnak fel, es jonnek ide panaszkodni vagy vissza a dokihoz. Marmint a panaszkodast ertem, de a pszichiatereket szidom. Egyertelmu, hogy egy fos vagy a gyarto, vagy maga az SSRI gyogyszer vagy maga az SSRI. Szerotoninbol nem mindig van sok, lehet pont az a baj, lehet sok van az is baj. Nem tudom mar hanyadszorra latom mindennap, hogy
"Scippa miatt nem all fel a dakom"
"Escitil mikor hat mar 6 hete szedem"
"SSRI citalompramtol panikrohamom van mit tegyek?
"Nem birok aludni, escitalompramot szedek, mit csinaljak??"
"Nincs libidom escitil miatt, hagyjam abba?"
"Sirok egesz nap miota szedem az escitilt, pedig mar szedem 1 honapja"
"Probalom letenni a citalopramot, de szinte lehetetlen annyira kellemetlen"
Es lehet sorolni. En nem ertem ezt. Ezek a pszichiaterek nem hallottak mas gyogyszerrol? A tobbi sokkal hatekonyabb. Plane polypszichofarmakologiai kezelesben ahogy fent felsoroltam. Es lehet van tobb, most csak ezeket soroltam.
Azért írják legtöbbet ezt a gyógyszert, mert a legkevesebb mellékhatással bíró gyógyszer...
Keress másik orvost, ha nem hajlandó lecserélni 4 hónap után ezt a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!