Hogyan definiálnátok a normális szót? Nektek mi a normális?
Figyelt kérdés
Megnéztem a Viharsziget(Shutter Island) c. filmet,és végülis én se tudom definiálni,hogy ki/ mi a normális,és az őrült,mert attól függ hogyan állunk hozzá,teljesen összekavarodtam a filmtől,egy csomó kérdés van bennem,mivan ha tényleg létezik ilyen h kisérleteznek egymáson az emberek csak nem tudunk róla mert elhallgatják,és miért nem lehet békében élni és a többi,de most nem akarom leírni az összes kérdést ami eszembe jut...Nagyon elgondolkodtatott a film,már reggel óta ezen gondolkodok,és nagyon furcsán érzem magam,átverve érzem magam,és olyan keveset tudunk mindenről,és nagyon furcsa most:S:SS:S:S:S2010. okt. 30. 20:27
1/3 anonim válasza:
A filmet nem láttam,de katonai kísérletre hát igen használtak fel embereket,volt hogy utólag derültek ki évtizedekkel később egyes helyeken mért is van annyi beteg ember,mert hát katonai gázokat használtak fel korábban,csak titokban.Szóval ilyen kísérletezés lehet.Hát igen szinte semmit nem tudhat az ember biztosra.De mivel nem láttam a filmet így konkrétan arra nem tudok választ adni.A baj velünk emberekkel van,hisz alapból nem tudjuk elfogadni sokszor egymást,gondolj bele,ha valaki kicsit kilóg a sorból,gyakran kiközösítik és ez csak egy a sok közül,még lehetne sorolni.Ha valaki fiatalként sok mindent megengedhet szülei által,gyakran lenézi aki nem,aki meg nem engedheti meg az meg irigyli.Túl összetettek vagyunk ahhoz hogy teljes békében tudjunk élni és ne akarjunk folyton valamit vagy valakit megváltoztatni.De látnom kellene a filmet ,mert a kérdésed arra irányulna gondolom.
2/3 anonim válasza:
Ahogy a többség gondolkodik/viselkedik.
3/3 anonim válasza:
..az, amit egy társadalom normálisnak tart.
Előfordul, hogy a normális egyenlő a szokásossal.
Normális az is, ami nem szélsőséges, az is, ami egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!