Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ringatom magam folyton...

Miért ringatom magam folyton zenehallgatás közben?

Figyelt kérdés
Lassan 30 vagyok és még nem sikerült leszokni róla. Titkolom is rendesen. Amikor zenét hallgatok,nem tudok nyugton ülni, vagy fekudve lábat rázni. Muszáj torokulesben előre hátra és oldalra himbálnom magam a zene ritmusara. milyen idegrendszeri probléma okozza ezt a kényszert?
2024. jún. 17. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez 1 fajta kikapcsolódás. Én pl járkálok közben és van,h szitukat képzelek el.
2024. jún. 17. 08:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy idegrendszeri probléma állna mögötte. A legtöbb ember csinál hasonlót akkor ha tetszik neki az adott zene például, mint te is írtad. Dobolnak az ujjaikkal, kezükkel, biccentik a fejüket, vállukat, esetleg lábbál dobolnak picit. Ez mindenkinél más hogy hogyan mozog a ritmusra.

Én is például így ringatózom a ritmusra, csak annyi különbséggel hogy én inkább jobbra-balra mozgok, nem előre-hátra.

2024. jún. 17. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!