Pszichológushoz vagy pszichoterapeutához menjek?
Figyelt kérdés
Legfőképpen a hétköznapi életemet érintő szorongás miatt keresnék fel, túl nagyok az elvárásaim magammal szemben, rengeteget szorongok, ami már sokszor megbénít. Illetve nagyon sok irigység harag van bennem, alacsony az önértékelésem, sokszor félek hgoy nárcisztikus vagyok. Találtam egy szimptaikus pszichoterapeutát, de attól félek, hogy ilyen hétköznapi,e gyszerű problémával inkább ne őt keressem. Mi a véleményetek, elmehetek ugy is hozzá hogy nincsen komolyabb személyiség/hangulati zavaromjún. 12. 17:37
1/2 anonim válasza:
Menj el hozza nyugodtan,majd o megmondja a tovabbiakat. De irod is, h alacsony az onbecsulesed, udv a klubban, es nekunk sajna egybol ez van a fejunkben hogy nem vagyunk olyan fontosak es masnak ugyis nagyobb baja van.
2/2 anonim válasza:
Persze, menj el hozzá mindenképp. Nem csak akkor lehet elmenni pszichológushoz, amikor már ki akarja magát nyírni az ember. Én ekkor mentem, több év depresszió után és mondta a pszichológusom (normálisan, kedvesen), hogy sokkal előbb kellett volna jönnöm, sokkal könnyebb dolgom lett volna nekem is, nem kellett volna azon a sok év szenvedésen keresztül mennem.
A 'hétköznapi szorongásnak' is lesz trauma a hátterében, amit fel kell tárni és fel kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!