Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van erre valami megoldás? 26/F

Van erre valami megoldás? 26/F

Figyelt kérdés
Pár napja meghalt a menyasszonyom és azóta mentálisan nagyon rossz állapotban vagyok. Egy alkalommal elmentem pszichológushoz, de sajnos jelenleg nem tudnék több alkalomra költeni. Illetve családommal nem igazán tartom a kapcsolatot, barátaim pedig nincsenek nagyon, legalábbis olyanok, akikkel tudnék ilyenekről beszélni.
2024. jún. 10. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Reszvetem.

Par napja? Nyilvan rossz allapotban vagy, hat hogy is lehetnel. Esetleg keress gyaszcsoportot, van online is, segithet.

2024. jún. 10. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Néha elég ha csak meghallgatnak. A legnagyobb "tini szerelmem" eléggé érdekesen adtam ki magamból. Annó a még működő anotalkon elmeséltem egy tök idegennek mindent. Nem kértem mást csak hallgasson meg. Végig hallgatta, majd pár szót váltva lezárult a beszélgetés.

Ahogy kiadtam magamból én lezártnak tudtam tekinteni és egy új szakasz kezdődött az életembe, valahol innen mondanám felnőtt fejjel való gondolkodásnak, hogy ilyen apróságon feszengtem. Persze egy elhalálozás esetén ez teljesen más, de inkább engedd ki mint bent tartanád.

2024. jún. 10. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Mióta voltatok együtt? Miben halt meg?! Ez fontos azért. Hirtelen vagy szamitottatok rá? Mesélj. Írd ki magadból nekünk és legalább mi is segítünk. Pszichologus szart sem ér. Tapasztalat.
2024. jún. 10. 21:37
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Részvétem. Hospice-osok szerveznek ilyen csoportokat, amik ingyenesek és lehet velük erről beszélgetni, de gondolom neten is lehet találni infókat erre vonatkozóan.
2024. jún. 11. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs.De észnél kell legyél,hagyj időt a gyászra.Nekem is vannak,voltak hasonlo dolgaim,az ember nem lesz ugyanaz mint elotte,de figyelni kell rá hogy ki lesz!Részvétem haver!😔
2024. jún. 17. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!