Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez hogyan lehetséges?

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm,22 éve drogozik és iszik,gyógyszerezik folyamatosan,súlyos szívelegtelenséggel nemrég kórházba is került,leállt a szíve,egy hónapot volt kórhazban közölték vele hogy szívátültetés kell neki,kapott egy pacemakert,elvileg nem volt már szívverése kb a pumpafunkciója 10%alatti volt.Kijött és ugyanúgy folytatott mindent mint előtte ha nem durvábban,aztán visszament kontrollra ahol közölték vele hogy meggyógyult nem kell transzplantació,a pumpafunkció felment 60%felettire.Mindezt úgy hogy közben is folyamatosan drogozott és lőtte magát elvileg

#szív drog
jún. 4. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ezt miért állja a TB?
jún. 4. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínű valamelyik orvos hülyeséget mondott.

Úgyanígy szívvel kerültem be a kórházba. Azt mondták élvezzem ki a maradék időmet, majd elmentem magán dokihoz aki nem is értette, hogy miért mondták ezt a kórházban mert megfelelő gyógyszerekkel simán javítható az állapotom. Ez már 7 éve volt, a kórházban pár hónapot mondtak, hogy annyi van hátra.

Persze én nem drogozok, iszok és társai.

jún. 4. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért mert mindenki magának fizeti a biztosítást

jún. 4. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy közvetlenül a vizsgálat előtt is drogozott, ami felnyomta a szívverését, meg mindent? Így "egészségesnek", erősnek tűnt, de az csak a drog volt...
jún. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!