Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kiéljem,ha ilyen párkapcsolatr...

Kiéljem,ha ilyen párkapcsolatra vágyok?

Figyelt kérdés
Erősen szubmissziv vagyok. Szeretem ha a másik irányít,odaadhatom magam neki,megcsinálhatom amit csak akar.vonzodom a nárcisztikus emberekhez, örömet okoz hogy szolgalhatom,csodalhatom a másikat. Mazochista egyáltalán nem vagyok,fajdalom,ilyesmi nem vonz. Keressek ilyen partnert vagy probalkozzam egyenrangú kapcsolatot fenntartani amire nem vágyom igazán,ha a fentiek minimalisan sincsenek benne?
2024. jún. 4. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Marmint a dominanst szereted, ugye? Mert az nem ugyanaz, mint a narcisztikus. Szerintem ezt mar irtam neked valaki kerdese alatt. Ne legyel fogalomzavarban.
2024. jún. 4. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is utána kellene olvasni az ilyen kapcsolatoknak. Hogyan működnek, hogyan lehet őket egészségesen lebonyolítani stb. Ideális esetben egy ilyen kapcsolatban igazán az erő a szubmisszív kezében van. Ő az, aki vezeti a kapcsolatot azzal, hogy mit enged és mit nem a párjának. És persze, hogy bármilyen pillanatban vétó joga van, amit párjának el kell fogadnia.

Ebből kifolyólag egy nárcisztikus ember NEM lenne alkalmas egy ilyen párkapcsolatra, mert az egy abuzív kapcsolat lenne, sub-dom kapcsolathoz semmi köze nem lenne.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt az életformát, akkor rendesen utána kell nézz, és hajlandó kell, hogy legyél kiállni a saját vágyaidért és limitjeidért. Egy gyakorlott dominánsnak általában elvárás, hogy tudjon bízni a párjában, hogyha túl megy egy határon, akkor a párja erre figyelmeztetni fogja és jelzi rendesen. Ha te nem vagy képes ilyen kommunikációra, akkor előbb ezt meg kellene tanulni.

2024. jún. 4. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es! Tévedsz, azt nekem írtad, nem a kerdezőnek. Mondjuk az igaz, hogy hasonló vágyaink vannak.
2024. jún. 4. 19:56
 4/4 A kérdező kommentje:
3# és te mit csinálsz velük?
2024. jún. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!