Erős suicid gondolatokkal mit lehetne kezdeni?
Vannak ingyen hívható telefonos lelki segélyvonalak, például a 116-123 . De ha valami specifikus problémára keresnél megoldást, akkor vannak különféle szakosodott vonalak is, csak az interneten ki kell keresni a számukat.
Őszintén szólva nem próbáltam még felhívni ilyet (nem is volt rá szükségem), de ha úgy érzed nagy a baj, szerintem ők tudnak segíteni.

Mindenképpen kérj segítséget.
Ha a szüleid úgy érzed nem segítenének kérj segítséget az iskoládban vagy egy baráttól.
Hidd el nem szégyen.

Nem vagy egyedül! Bátor dolog, hogy mersz segítséget kérni!
Az alábbi díjmentes telefonszámokon tudnak segíteni:
116-111: Kékvonal
116-123: Lelki Segély
Amennyiben nem tudsz telefonon keresztül "megnyílni", a Kék vonal weboldalán élőben tudsz chatelni valakivel bizonyos idő között.
De személyesen pszichiáter is tud segíteni.
Nem vagy egyedül! :)

Jézus az Isten. Él és sosem hagy árván téged. Mindig figyel rád. A Biblia révén pedig még választ is ad a felmerülő kérdésekre, noha az nem fog tetszeni, de hatékony. Jobb mint meghalni.
Bízz bennem, átmentem ezen.

Bízok benned kedves anonim😂
Na húzz innen a 3,14csába térítgetni!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!